Vinaora Nivo Slider 3.x

 

 Magas minőségi igényt kielégítő műköröm kellékek - Műkörmös tip-ek, sablonok, gyakorló eszközök és különböző kellékek.

 

Crystal Nails műköröm tip-ek

 

Crystal Nails hagyományos és extrém műköröm TIP-formák (Stiletto, Hybrid, Versenytip, Edge) csúcsminőségben. Rendkívül rugalmas műanyagból, pontos megmunkálással, jó áron.

 
A klasszikus átlátszó tip-es műköröm akkor lesz igazán szép, ha a felragasztott tip-et az átmenettől kiindulva papírvékonyságig reszeljük. Ezt persze csak a legjobb minőségű, nagyon rugalmas műanyagból készült tip-eknél tehetjük meg anélkül, hogy a tip később elrepedne. Még mindig divatos a hagyományos, párhuzamos oldalvonalú, natúr színű, a körömhossz felét lefedő TIP. Pár éve kezdtek hódítani a nagyobb szabadságot adó, kontaktus sáv nélküli, vékony francia tip-ek, azoknak is inkább a drámai mosolyvonalú és extrém fehér színű változatai (Crystal Deep Smile tip). Nemrégiben jelent meg egy unikális, új versenyzői tip (Crystal Competitor tip), ami a versenyeken szokásos erőteljes hajlítást már előre magában hordozza.

 

Natural box

 


Crystal minőség, pontos megmunkálás, optimális formák, jó áron. Natural Classic Box 100db (1-10-ig).


 

Francia box

 

Crystal minőség, pontos megmunkálás, optimális formák, jó áron. French Classic Tip Box 100db (1-10-ig).


 

Stiletto Tip Box

 

Xtreme Stiletto (Stiletto Clear) - kontaktus sáv nélküli, átlátszó, hosszú hegyes tipek, a legújabb divatnak megfelelően.

Xtreme Stiletto Tip Box 100db (1-10-ig).


 

Crystal Nails műköröm sablonok

 

A műköröm sablonok 3 rétegből állnak (alul ragasztó, középen papír, felül műanyag), és a fejlesztésnél/gyártásnál nagyon el kell találni a rétegvastagságokat. Csupán század millimétereken múlik a műköröm sablon legfontosabb tulajdonsága, az ív-megtartó képessége. A legjobb teszt, ha egy sablont a két hüvelykujjunk közé véve belehajtjuk a keresztirányú C ívet és figyeljük, mi történik. A túl merev műköröm sablon rögtön megbukik, mert nem egyenletes körívet képez, hanem púpos lesz. A túl puha pedig pár másodperc után "elfelejti" milyen szép ívet hajtottunk bele, és visszalaposodik.

 
A manapság megjelent új körömformákhoz (long stiletto, pipe, edge, hybrid, piramis) pedig már nem elég a hagyományos sablon-hossz és szárnyméret.

 

 

Crystal Nails WonderForm LongPro csodasablon

Extrém hosszúságú körmökhöz és versenyzéshez. A tökéletes sablonfelhelyezéshez kifejlesztett, kemény, kiváló ívtartású. Jól formázható WonderForm csodasablon extrém hosszúságú körmökhöz és versenyzéshez kifejlesztett verziója. Különleges, egyedi rétegzésének köszönhetően a formát tökéletesen megtartja, nem törik meg és nem nyílik szét; erősen tapad.


 

Crystal Nails Pillangó sablon.

 

Sablon páratlan minőségben, nagyobb szárnyakkal, hosszabb kivitelben. Hosszabb, modernebb körömformákhoz. MADE IN USA (A legtöbb más sablonnal ellentétben ezek az USA-ban készölnek).

Jótanács: A szárnyak összeragasztásakor figyelj oda, mert ez a sablon nagyon erősen ragad (biztosan nem fog szétnyílni).


 

Crystal Nails sablon

 

Crystal Nails sablon makacs tapadással, optimális ívtartással és egyedülállóan (két színnel nyomott) jól látható skálabeosztással.


 

Crystal Stiletto sablon

 

A Crystal Nails klasszikus és pillangó sablonjának méltó, harmadik társa az extrém hosszú, stiletto körmökhöz fejlesztett sablon.

Könnyedén párosítható fülek, nyílegyenes forma, a megszokott USA papírból, a Crystalos ívtartással. Mostantól gyorsabb a stiletto forma kialakítása és nem kell hosszú körmökhöz sablont toldani.


 

További műkörmös kellékek (színpaletták, gyakorló eszközök, poszterek,naptárak )