Vinaora Nivo Slider 3.x

 

 Körömerősítő és alapozó zselé egyben. 

Négy üde tavaszi pasztell árnyalatban jelenik meg a színezett Compact Base Gel kollekció, amely megeleveníti a természet újjászületését a fák rügyezésétől a tiszta napsütéses kék ég látványán át a cseresznyefák virágzásáig. Sokrétű felhasználást tesz lehetővé, hiszen önmagában is alkalmazhatjuk, így a C-ív felvitelekor már kész is a köröm színezése. Ombre technikával is használhatjuk a színes babyboomer hatás eléréséhez. Alkalmazhatjuk vékonyabb rétegben, így csak enyhe színt ad a körömnek. Kombinálhatjuk rengeteg féle csillogó díszítővel (Glam Glitter, füstfólia, Crystal Flakes, stb.), hogy a színes, milky hatású anyag alól előtűnjön a csillogás.

Mivel színezett anyag, átlátszó Compact Base Gel (vagy más átlátszó alapozó zselé) réteg ajánlott a megfelelő tapadás érdekében. Ez a réteg töltésnél, színcsere esetén a természetes körömlemezt is védi. Erőssége, rugalmassága, tartóssága, továbbá állaga is megegyezik a Compact Base Gel család többi árnyalatával. A színpigmentek miatt a megszokottnál jobban melegszik kötés során, így a LED lámpában a csökkentett módot, vagy szakaszos köttetés technikáját javasolt alkalmazni.
Kötési ideje: UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc.

 

 

 

 A Glam Glitters termékcsaládban már megismert gyönyörű, színesen csillogó glittereket tartalmazó fixálásmentes, rugalmas fényzselé, ami garantáltan a szezon új kedvence lesz. A Glam Top Gel színjátszó glitterei úgy fénylenek, mint apró csillagok a pirkadatban, vagy a reggeli harmatcseppek a virágokon, és annyiféle színben/árnyalatban pompáznak, mint tavaszi záporeső után a szivárvány. A Glam Glitters termékcsaládban már megismert gyönyörű, színesen csillogó glittereket tartalmazó fixálásmentes, rugalmas fényzselé, ami garantáltan a szezon új kedvence lesz.
CN Tipp: Bármely alapszínt tökéletesen feldob! Az anyag szépen eldolgozható a saját ecsetével is, de ha úgy kényelmesebb, igazítsd a csillám szemcséket a kívánt helyre 0 Short ecset segítségével.
Kötési ideje: UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc.

 

 

Enyhén fedő, tejes rózsaszínű körömerősítő zselé

Gyönyörű, enyhén fedő, természetes tejes rózsaszínű körömerősítő zselé, mely leoldható, rugalmas.

Javasolt elvékonyodott körmökhöz és francia körömhöz alapként. A körömnek szép színt adva elfedhetjük az enyhe körömhibákat. A közepes fedőképesség legfőbb erénye, hogy eléggé fed ahhoz, hogy a mosolyvonal lenövését még kissé elfedje, de nem fed olyan erősen, hogy a hátsó bőrredőnél csúnya lenövési kontúr jelenjen meg 1-2 hét múlva.

Kötése UV lámpában 2-3 perc
LED-ben 1-2 perc

 

 

 

Fedő zselék - magas fényt adó anyagok, a matt műköröm fénylő lezárására.

 

Magas fényt adó anyagok


A formára reszelt, matt műköröm felületén számtalan lehetőségünk van fénylő lezárás készítésére. Porcelánnál klasszikus és jól bevált módszer a polírozás (bár időigényessége miatt egyre gyakrabban használnak helyette fényzseléket.)

A napjainkban leggyakrabban alkalmazott eljárás a fixálás-mentes fényzselé (Top Shine) alkalmazása. Fénye magasabb, mint a hagyományos, fixálós fényzseléké, mert a fixálás picit tompítja a fényt. A fixálás-mentes fényzselék nagyon jól sikerült, viszonylag új fejlesztésű alapanyagok.
Azért a klasszikus fixálós fényzseléket se "írjuk le". Mára – a leoldható fényzselék fejlesztése során - sikerült létrehozni egy olyan új fixálós fényzselét, ami fixálás után is megtartja nagyon magas fényét (Crystal Nails Easy Off Top). Ez azért jó hír, mert vannak olyan esetek, amikor az új anyag (a kevésbé intenzív kötési sebesség és hőképződés, nagyobb rugalmasság következményeképp) jobban használható fixálás-mentes társánál: pl. egyenetlenül befejezett, formára reszelt zselés vagy porcelános műkörmön nyugodtan lehet vastagon, felületkiegyenlítő fényrétegként használni; vagy alkalmazható pl. telibe akrilfestett műkörmön, mert jobban megtapad.MattEver Matt Top Gel

Fixálásmentes, oldható, rugalmas matt fedőzselé. Segítségével minden eddiginél tartósabb matt hatás érhető el.

Géllakkokra, zselére és porcelánra is kiváló. Mivel fixálásmentes, így új típusú díszítésekhez is tökéletes.


 

 

Top Shine zselé (Clear)

Fixálás-mentes átlátszó csúcsfény! Rendkívül magas fényű, lágy típusú, ecsetes átlátszó fényzselé, amely bármely zselé vagy porcelán műkörömre alkalmazható. A legkeményebbre köt. Nem rugalmas. Sárgulásmentes. Fixálásmentes.

Kiemelkedően jó minőségű.

UV lámpában kékes színnel világít a benne lévő színélénkítő és UV szűrő miatt. A hirtelen kötés miatt kend vékonyan! A tökéletes fény érdekében a kötés után várj 1 percet, míg kihűl és csak utána olajozz.

Kötése UV lámpában 2-3 perc
LED-ben 1-2 perc


 

TOP SEAL zselé

 

Sűrűbb típusú, nagyon fényes , tartós átlátszó fényzselé. Rugalmas, fixálós, nem leoldható. Sárgulásmentes. Enyhe színélénkítőt tartalmaz. Javasolt porcelán és zselés műkörömre.  Előnye,hogy nem kopik le alatta a díszítés. Nyári melegben is megfelelő állagú fényzselé, mely nem folyik el. Vastagon is kenhető, így kiegyenlíthetők vele a felületi egyenetlenségek, reszelési vonalak.
 
Kötése UV lámpában 2-3 perc
LED-ben 1-2 perc


 

Easy Off Top Gel

Fixálós, leoldható, közepes sűrűségű átlátszó fényzselé. Nagyon rugalmas, javasolt porcelán és zselés műkörömre, Easy Off Hardener Gel-lel való körömerősítésre, klasszikus CrystaLac-ra és ChroMe használatakor egy plusz , erősebb védő fedőrétegnek. Kötés után fixáld cleanser-rel a tökéletes fényes végeredmény érdekében.

Kötése UV lámpában 2-3 perc
LED-ben 1-2 perc

Extra fényű, rugalmas

TIPP: CrystaLac erősítésére használd a GL0 helyett!

 

Még több fedő zselé webáruházunkban!