Vinaora Nivo Slider 3.x

Kéz és lábápolás mesterfokon!

 

P.Shine Japán Manikűr

 

Japán Manikűr - Cégünk vezette be 2003-ban hazánkban a Japán Manikűr -t, mely a japán arisztokrácia korábban titkos eljárása. Vigyázat! Hamisítják.

A szabadalmi Hivatal által levédetett termék. Különböző csomagolásokban utánozzák. Az utánzatok hatékonysága megkérdőjelezhető.

A Japán Manikűr visszaadja a körmök természet-adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést. Hatására természetes körmeink briliáns komfortérzetet nyújtanak mindennapi életünkhöz. A méhviasztól erősödik a köröm, a kezeléstől élénkül a köröm színe (kezelésenként egyre jobban), a fény pedig rendkívül tartós (nem kopik, mert az anyag a körömlemezbe beépül). A hatóanyagok mindenféle vegyi anyagtól mentesek! Pedikűrnél is rendkívüli hatás érhető el vele.

 

P.Shine Japán Manikűr profi készlet

P.Shine professzionális készlet tartalmaz: krém, por, 3db körömreszelő, 2 db szarvasbőr polírozó, polírozó kendő, adagoló kanál

A használat módja:


    A PROFI KÉSZLETTEL végrehajtott teljes kezelést havi két-három alkalommal javasoljuk. (A készlet kb. 200 teljes ápolásra elegendő). A félszáraz krém (zöld tégely) a hatóanyag körömbe jutását, a por (rózsaszín tégely) pedig a hatóanyag körömbe zárását, a köröm védelmét és fényesítését hivatott ellátni.
    Javasolható a kezelések között heti két-három alkalommal a porral (rózsaszín) történő ápolás megismétlése. Erre a célra áll rendelkezésre a KÉSZLET OTTHONI ÁPOLÁSHOZ kis csomag.
A teljes PROFI ápolás a következő lépésekből áll:
    - Első kezelésnél a rózsaszín-zöld kétoldalas reszelő rózsaszín felével bolyhozzuk fel a körömfelületet, hogy a hatóanyag jobban behatolhasson a körömrétegekbe. A zöld reszelőoldal az esetleges körömformázáshoz való. (Vékony köröm esetén a bolyhozás mellőzését javasoljuk.) Rendszeres kezelésnél a bolyhozást csak az első alkalommal kell a teljes körömfelületen elvégezni, a további kezeléseknél csak a frissen lenőtt körömrészt kell bolyhozni.
    - A fehér színű adagoló kanál segítségével a félszáraz krémből (zöld tégely) egy csipetnyi mennyiséget oszlassunk el a körmön (finoman rányomkodva) vagy a zöld színű tömbpolírozón, majd polírozzuk be az anyagot a körömfelületbe, amíg a köröm fényleni nem kezd. A polírozót két végénél fogjuk és mindig egy irányba (ne oda-vissza) mozgassuk és lehetőleg teljes hosszában húzzuk végig a körmön. (A krém esetleges megszáradása esetén sem csökken annak hatásossága.)
    - A port (rózsaszín tégely) kis mennyiségben a körmön eloszlatva a krémnél leírtakhoz hasonló módon polírozzuk be a rózsaszín tömbpolírozóval.
    - Végül a csomagban lévő törlőkendővel tisztítsuk le a körmöket (illetve a kétoldalas reszelőt).

Bőroldással és olajozással a kezelés kiegészíthető.


 

P.Shine Japán Manikűr otthoni készlet

 

Japán manikűr - Visszaadja a körmök természet-adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést. Hatására természetes körmeink briliáns komfortérzetet nyújtanak mindennapi életünkhöz. A kezeléstől erősödik a köröm, élénkül a köröm színe (kezelésenként egyre jobban), a fény pedig rendkívül tartós (nem kopik, mert az anyag a körömlemezbe beépül). Pedikűrnél is rendkívüli hatás érhető el vele.

P.Shine készlet otthoni ápoláshoz:

tartalmaz: krém, 2 db körömreszelő, polírozó


 

Gena Pedikűr termékek

 

Gena pedikűr és manikűr készítmények, kéz és lábápoló az Ezflow gyártójának (USA) pedikűr szaklaboratóriumából, gazdag növényi hatóanyag-tartalommal, alacsony árakon, kifejezetten szakembereknek.

 

Teafa Olaj

 

Teafa olaj (100% Tea Tree Oil) - Hamisítatlan tiszta ausztrál olajkivonat, mely gyorsan felszívódva enyhít (és fertőtlenít) bármilyen rovarcsípést, vágást, bőrégést. Alkalmazható bőrön, körmön, fejbőrön. Masszírozza a bőrbe, körömre vagy csepegtessen az áztatóvízbe.


 

Pata Krém (Healthy Hoof Cream)

Pata krém (Healthy Hoof Cream) - A Pata lakkal azonos hatóanyagokat tartalmazó hatékony körömerősítő és kondicionáló krém.

A körömbőrbe és körömbe masszírozandó.


 

Feet-to-go

Fee-to-go: tökéletes otthoni ápoláshoz és utazáshoz.

Tartalma: Frissítő-Fertőtlenítő Spray, Folyékony Lábfürdő, Pedi Lotion, Hámlasztó Lotion, Frissítő Jég Zselé és pedi ráspoly.

 

 

További Gena pedikűr termékek webáruházunkban!


Keresés az oldalon

Hírlevél igénylő

Partnerünk ajánlata

Műkörömösöknek

Tanfolyamok

Ne érd be kevesebbel!