Vinaora Nivo Slider 3.x

Crystal Nails műköröm alapanyagok

Bemutatkozik a Crystal Nails

CRYSTAL NAILS A SIKERSZTORI

 

9 éve született meg a Crystal Nails műköröm alapanyag márka, az USA-ban és Európában gyártott csúcskategóriás nyersanyagok egy termékcsaládba integrálásával. A kezdeti sikereket követően még magasabb fokozatba kapcsolva, győztes magyar versenyzőkkel és fejlesztő mérnökökkel közösen elkezdődött a Crystal Nails műköröm termékek teljesen egyedivé fejlesztése. A cél az volt, hogy félévente, minden divatszezon elején kijöjjünk olyan újításokkal, amilyenek a világon senki másnak nincsenek. Sikerült olyan profi versenyzői csapatot, és olyan verhetetlen minőségű műköröm alapanyagokat létrehoznunk, amelyek az utóbbi pár év alatt komoly nemzetközi hírnevet hoztak a magyar műkörmösöknek és a Crystal Nails-nek: Megnyertünk két Világbajnokságot, elhoztunk 10 Aranyat a londoni Körömolimpiáról, 57 első helyet értünk el világszerte...

A divat követőiből a műköröm divat irányítóivá váltunk. Európa egyre több országában kaptak rá a Crystal-os csúcsmérnökök és a világversenyek híres magyar győztesei együttműködésével kifejlesztett egyedi, mégis óriási választékot biztosító műköröm alapanyagainkra. Ma már a Crystal Nails-t mindenütt élenjáró fejlesztőként és a nagy versenyzők, nagy márkájaként ismerik. Sikereink Magyarországon fokozottan megmutatkoznak: a Crystal Nails már régóta a hazai műkörmös piac főszereplője; sőt az utóbbi évek mérlegeinek tanúsága szerint markánsan többen választanak bennünket; többszörösét forgalmazzuk, mint bármely hazai vetélytársunk. Óriás rendezvényeink a szezon-nyitó Körömhajó és a 2000 fő feletti látogatottságú Körmös nap kétségtelenül az év legnagyobb és legrangosabb, világraszóló műkörmös rendezvényei. A Crystal Nails vezetőjeként boldog és büszke vagyok, hogy egy ilyen példátlan sikersorozat részese lehetek. Szívből ajánlom a CRYSTAL NAILS újításokat, műköröm termékeket, műkörmös oktatásokat, rendezvényeket, csapatszellemet és sikerfilozófiát mindenkinek!

Jákob Zoltán
A Crystal Nails vezetője


A CRYSTAL SZAKMAI TÁMOGATÁS

A különleges műköröm alapanyagok és az új műkörmös technikák megkívánják mindannyiunktól az önképzést, amit nem lehet abbahagyni. 30-nál több folyamatosan megújuló műkörmös szakmai továbbképzésünk és látogatói rekordokat döntő színvonalas rendezvényeink (Körmösnap, Körömhajó, Körömtábor, Crystour) gondoskodnak arról, hogy magabiztosan tudd használni az új fejlesztéseket, technikákat. A világ legnagyobb műkörmös kiállításain való személyes jelenlétünkkel követjük nyomon az új műköröm trendeket. Tőlünk mindig első kézből értesülsz arról, mi az aktuálisan közelgő műköröm divat, mitől lesz a vendéged trendi és elégedett törzsvendég. Főként 10 Nemzetközi Bajnokunkkal folyik az aktív fejlesztői- és tesztelői munka, illetve az oktatási programok kidolgozása.


2 VILÁGBAJNOKI GYŐZELEM, 10 OLIMPIAI ARANY, 50 ELSŐ HELY VILÁGSZERTE 
MINDEZ A CRYSTAL NAILS!

A Crystal Nails olyan műköröm alapanyag, amit versenyzőink ugyan a szalonmunkához fejlesztettek, de megvannak benne azok az extrém kiegészítők is, amivel bármilyen versenyt meg lehet nyerni. Az is sokat jelent, hogy az elmúlt két évben szerzett Crystalos világbajnoki első helyek egyike műköröm zselével, a másik porcelánnal hozta a világelsőséget Düsseldorfban. Az egész világ próbálja megfejteni a titkot; hogyan tudott a Crystal Nails az utóbbi évek nagy világversenyein ilyen sok első helyezést elérni: A TITOK A VONZÁS TÖRVÉNYÉBEN REJLIK: A GYŐZTESEK GYŐZTESEKET VONZANAK.


MADE IN CRYSTAL NAILS – A CSÚCSMINŐSÉG

Leegyszerűsítve a kérdést megállapíthatjuk, hogy a Crystal Nails-szel versenyzők többszörös világbajnoki és olimpiai győzelme bizonyítja műköröm alapanyagaink csúcsminőségét, szépségét és kontrollálhatóságát. A műkörmös anyagok tesztelését is nemzetközi bajnokaink végzik: Atombiztos építő műköröm zselék, rendkívüli fedőképességű, utánozhatatlanul egyedi színes műköröm zselék, krémes porcelánok, gigapigmentált aprószemcséjű színes porok. Többszörösen bebiztosított minőségi kontroll.
A Crystal Nails-szel biztosra mehetsz!


ÉLEN AZ ÚJÍTÁSBAN – A KÜLÖNBSÉG TAPINTHATÓ

A Crystal Nails fejlesztő részlege megállás nélkül kutatja az új műköröm alapanyagokat és technikákat, kiemelt figyelemmel követve a szakmai vásárlók aktuális igényeit is. Az eredmény teljesen egyedi, csak a Crystal Nails-re jellemző műkörmös termékek: ívtartó sablon, extrém tartós reszelők, Titánium zselé, pillanat alatt száradó ragasztó, rugalmas kagylólapok, gumizselé, gigapigmentáció műköröm zselében (festőzselé) ésporcelán porban (finompor), mélypigmentált egy mozdulat festékek, opál, Chameleon színváltás, egyedi Gél Lakk. A fejlesztő munka nem korlátozódik csupán az alapanyagok fejlesztésére. A CRYSTAL NAILS műköröm alapanyagok és CRYSTAL SPA ápolók mellett a CRYSTAL FAHION ruházat és CRYSTAL PHONE okostelefon fejlesztések is folyamatosan jelennek meg.
A Crystal Nails-szel mindig megújulsz!