Szalonmunka egyszerűsítésére és gyorsítására szolgáló tubuskinyomó-eszköz.A hengerek alumíniumból készültek, ezért a szerkezet strapabíró és időtálló.
Kifejezetten ajánlott Xtreme Fusion Gel AkrilZseléhez, így egy csepp anyag sem marad a tubusban. Használatával megakadályozható, hogy buborékosodjon az anyag a tubusban kinyomás után.

 

Se nem cleanser, se nem liquid, hanem egy forradalmi újdonság az akrilzselé felhasználók részére! Kifejezetten a Crystal Nails Xtreme Fusion AcrylGel anyagához fejlesztett segédfolyadék, mely nem szárítja ki az ecset szőrét, valamint a Liquidhez képest nincs irritáló szaga munka közben. Optikai színélénkítője még élettel telibbé varázsolja a színeket.

 

MÁR 60 GR-OS KISZERELÉSBEN IS! Xtreme anyagcsaládunk egyedülálló AkrilZseléje, könnyű és időtlen formázhatósággal, melyet hónapokon át tartó teszteléssel? tökéletesítettünk a profi és gyors szalonmunka érdekében.

Tubusos kiszerelésének köszönhetően anyagveszteség nélkül,? pontosan adagolható.

Nézd meg elsőként nálunk, hogyan tudod szalonmunkádat ?gyorsítani az új Xtreme Fusion AcrylGel-lel!

AkrilZselé építőanyag
Xtreme sűrű, nem éget
Építéskor a zselé irányíthatóságának és a porcelán formázhatóságának időtlensége jellemzi
Tubusos kiszerelés - pontos adagolás, anyagveszteség nélkül
Alapozó zselé nem szükséges
Liquid helyett Cleanserrel is lehet dolgozni - megszűnnek a Liquid használatából eredő allergiás rekciók és nincs kellemetlen szag sem.
Könnyű és időtlen formázhatóság - az anyag kötés előtt sem folyik meg a körömágyon
Kötés után a zselé reszelhetősége és rugalmassága elegyedik a porcelán erősségével
Rendkívül könnyű reszelhetőség - izületkímélő, könnyebb reszelni, mint a zselét, így lerövidül a reszelési idő
Pontosabb építés - takarékos, időt spórolsz a reszelésen
Gyors szalonmunka - több vendég
Hónapokig tesztelve

Öt köröm betöltése mindössze 12 perc alatt!

Újgenerációs, nem égető, Xtreme sűrű, tökéletesen formázható és könnyedén reszelhető AkrilZselé építőanyag. Építéskor a zselé irányíthatósága és a porcelán formázhatóságának időtlensége jellemzi. Kötés után a zselé reszelhetősége és rugalmassága elegyedik a porcelán erősségével. Kötés után fixálni kell, azt követően formázható reszelővel.

A teljesen újszerű, tubusos kiszerelés tiszta körülményeket biztosít a munkához. Pontosan adagolható, megfelelő mennyiségű anyag kerül a körömre anyagveszteség nélkül. Gyorsabban lehet vele építeni, mint zselével vagy porcelánnal. Alapozó zselét nem igényel. Használata Liquiddel vagy Cleanserrel javasolt: Cleanser alkalmazásával megszűnnek a Liquid használatából eredő allergiás rekciók és nincs kellemetlen szag sem.

Rendkívül könnyen reszelhető, gyors és kímélő a formázás a vendég és a szakember számára is. Ajánlott reszelők: Xtreme 180/180 (zöld) és Professzionális 150/150 (kék), és IronX reszelő 150/180.

surusegmax

Kötési ideje UV/LED lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc.

Hajlítási ideje UV/LED lámpában vagy LED lámpában 7-15 mp, a lámpa erősségétől függően.

Építés vagy töltés esetén még tapadási problémás körmökön sem válik fel az anyag.

A többi építő zselé és építő porcelán családdal tökéletesen kombinálható.
Ajánlott fedőzseléi: Cool Top Gel és Xtreme Top Shine.

Felvitele lágyabb ecsettel ajánlott: Nero Merlo I. ecset, CoverPRO ecset, Xtreme porcelán ecset, vagy bármely kerekvégű, természetes szőrű ecsettel.

Az Xtreme Fusion Gel elérhető a legnépszerűbb francia színekben:Cover Pink, Clear, Extra White.

 

 

 

Népszerűségének köszönhetően a 30g-os kiszerelés mellett már 60g-os kiszerelésben is elérhető az Xtreme Fusion AcrylGel Clear árnyalata.

Újgenerációs, nem égető, Xtreme sűrű, tökéletesen formázható és könnyen reszelhető hibrid AkrilZselé építőanyag. Építéskor a zselé irányíthatósága a porcelán formázhatóságának időtlensége jellemzi. Kötés után a zselé reszelhetősége és rugalmassága elegyedik a porcelán erősségével. Kötés után fixálni kell, azt követően formázható reszelővel. Tubusos kiszerelésének köszönhetően anyagveszteség nélkül,​ pontosan adagolható.

Kötési ideje UV lámpában 4-5 perc, LED-ben 1-2 perc.

Használata javasolt: Fusion Thinner alkalmazásával.