Vinaora Nivo Slider 3.x

 

Műköröm porcelán porok

 

Az új porcelán rendszer fő tulajdonságait Fekete Zsuzsanna (Körömolimpiai Aranyérmes, kétszeres Európa Bajnok, hétszeres Magyar Bajnok) instrukciói alapján választottuk meg. A porok összetétele maximális tapadást és sárgulás-mentességet biztosít. A finom őrlésnek köszönhetően az ecsetre felvett porcelán por - folyadék gombóc krémes állagú, könnyedén alakítható-teríthető.

 

 

SLOWER porcelán porok - A kicsit lassabb munkatempóhoz: krémes állagú, lassabb kötési idejű, hosszabb ideig alakítható - teríthető porok. A finom őrlésnek köszönhetően az ecsetre felvett por-folyadék gombóc krémes állagú, könnyedén alakítható-teríthető, buborékmentes.

 

 

Slower-Transparent Pink

Halványabb színű átlátszó rózsaszín; világosabb bőrtípushoz. Kevésbé gyakorlottaknak a körömágy magasításhoz is.


 

Slower-Crystal Clear

Kristálytiszta átlátszó por, lassabb munkatempóhoz. Az anyag tisztasága miatt a színes szabadszél borítására is tökéletesen alkalmas.


A világbajnok győztes anyaga.


 

Slower-Soft White

Slower-Soft White Törtfehér por a természetes hatás kedvelőinek. Körömhold kialakítására is használható a versenyeken.

CN tipp: Azoknak a vendégeknek, akik nem szeretik a vakító fehér körmöket!

 

Cover Pink porok - A cover pink anyag a körömágy esztétikai meghosszabbítására, és a mosolyvonal lenövésének eltüntetésére való, mely a természetes körömágy színével megegyező hússzínű anyag. Sokféle színben megtalálható, hogy minden vendég bőrtípusához megtaláljuk a megfelelő árnyalatot. A tökéletes kezelhetőség és színhatás érdekében az anyagból itassuk ki a felesleges liquidet száraz papírtörlőn. A megfelelő fedés érdekében a mosolyvonalnál legyen vastagabb. A köröm töve felé vékonyítsuk el, így láthatatlanná válik a lenövés. Igény esetén a Cover Pinket borítsuk átlátszó rózsaszín porcelánporral - így élettel telibb színt kapunk - vagy használjuk önmagában.

 

Cover Pink

Cover Pink - Körömágyhosszabbító rózsaszín. Meleg hatású, közkedvelt általános szín. A legtöbb vendég bőrtónusához illő. A legkedveltebb árnyalat,a világbajnok győztes anyaga!


 

Cover Pink Diamond

Nagyon szép gyöngyházas szín, rózsaszín és arany apró csillámlással. Meleg hatású. Alapja a Cover Pink, ezért a legtöbb vendég bőrtípusához passzol.

CN tipp: A Cover Pink Crystalt és Diamondot használd a teljes köröm kiépítésére, hogy egy natúr jellegű, mégis finoman csillámló körmöt kapj!


 

 

Cover Pink X

Világos babarózsaszín árnyalat; hideg hatású. Nagyon jó fedőképességű. Sötét szabadszéllel nagyon jól kombinálható!

Világosabb bőrtónushoz.

 

Xtreme porcelán porok - az Xtreme jelzőhöz hűen ezek az építő porcelánporok a porcelánok csúcsát jelentik: finom, gondos őrlés; kristálytiszta színek; minőségi polimerizáció; sárgulás-mentesség jellemzik. A gyönyörű porcelános szalonkörmökhöz, közepes munkatempóra hangolva, 3 kivételes színben. Ráadásul annak ellenére, hogy Xtreme, mégis normál por árában szerezheted be!

 

Xtreme Transparent Pink porcelán

Xtreme Transparent Pink - Üvegtiszta rózsaszín. A legintenzívebb, átlátszó rózsaszín porcelánpor. Körömágy magasításra is kiváló, sötétebb bőrtípushoz.

CN tipp: Szép kontrasztot alkot fehér szabadszéllel, körömágyhosszabbítás nélküli köröm esetén is.


 

Xtreme Crystal Clear porcelán

Víztiszta átlátszó por. Enyhe optikai színélénkítőt tartalmaz.

CN tipp: Használd a színes porcelánok tetejére is, így élénkebb színeket kapsz.


 

Xtreme Ultra White porcelán

Ultra fehér rikító, hideg fehér szín, kicsit kékes hatással. Közepesen köt.

 

 

Master porcelán porok - gyakorlottaknak és versenyzőknek: krémes állagú, kicsit gyorsabb kötésű porok. A vendég igényéhez igazítható szép francia körmökért.

 

Master-Crystal Clear

Kristálytiszta, víztiszta átlátszó por. Gyors kötése miatt kiválóan alkalmazható szabadszél borítására azért, hogy az anyagok egyszerre kössenek és könnyebben lehessen a körmöt hajlítani. Az anyag tisztasága miatt színes szabadszél borítására is alkalmas.


 

Master-Dark Pink

Erősebb rózsaszín színű, átlátszó por. Kiválóan alkalmas Cover Pink porra körömágy magasításként. Szép kontrasztot alkot fehér szabadszéllel, körömágyhosszabbítás nélküli köröm esetén is.

 A világbajnok győztes anyaga!


 

Master-Cover Pink Pinky

Nagyon erős, pinkes rózsaszín. Nem fedő szín, inkább áttetsző hatású.

Körömágy hosszabbításhoz nem ajánlott.

 

 

Easy porok - az újgenerációs Easy Powder építő porcelánporok nem tartalmazzák azokat a „nagyobb” méretű szemcséket, amiken a reszelő „pattog”, ezért a reszelés többé már nem igényel erőfeszítést: pehelytoll könnyedséggel siklik kedvenc Crystal Nails reszelőd a köröm felületén. A hajlítás könnyen kivitelezhető az összehangolt kötési idő miatt - Clear+ és a Pink+ gyorsabb kötésű, Cover+ és a White+ lassabb kötésű. Sok liquidet igénylő anyag (ha nem megfelelő mennyiséggel dolgozol, akkor buborékosodhat).

 

 

Easy Powder Cover +

Halványabb színű körömágy hosszabbító por; világos bőrtónushoz. Lassabb kötési idejű, így hosszabb ideig formázható és hosszabb idő áll rendelkezésre a mosolyvonal kialakítására.


 

Easy Powder White +

"Melegebb", törtfehér. Lassabb kötésű, ezért hosszabb idő áll rendelkezésre a mosolyvonal kialakítására.


 

Easy Powder Pink +

Halvány, átlátszó rózsaszín por; gyorsabb kötési idejű. Jól párosítható a Cover + porral, ha körömágy magasításként használjuk.

 

További műköröm porcelán porok webáruházunkban!