Vinaora Nivo Slider 3.x

Crystal Nails építő porcelánok

 

Műköröm porcelán porok

 

Az új porcelán rendszer fő tulajdonságait Fekete Zsuzsanna (Körömolimpiai Aranyérmes, kétszeres Európa Bajnok, hétszeres Magyar Bajnok) instrukciói alapján választottuk meg. A porok összetétele maximális tapadást és sárgulás-mentességet biztosít. A finom őrlésnek köszönhetően az ecsetre felvett porcelán por - folyadék gombóc krémes állagú, könnyedén alakítható-teríthető.

 

 

SLOWER porcelán porok - A kicsit lassabb munkatempóhoz: krémes állagú, lassabb kötési idejű, hosszabb ideig alakítható - teríthető porok. A finom őrlésnek köszönhetően az ecsetre felvett por-folyadék gombóc krémes állagú, könnyedén alakítható-teríthető, buborékmentes.

 

 

Slower-Transparent Pink

Halványabb színű átlátszó rózsaszín; világosabb bőrtípushoz. Kevésbé gyakorlottaknak a körömágy magasításhoz is.


 

Slower-Crystal Clear

Kristálytiszta átlátszó por, lassabb munkatempóhoz. Az anyag tisztasága miatt a színes szabadszél borítására is tökéletesen alkalmas.


A világbajnok győztes anyaga.


 

Slower-Soft White

Slower-Soft White Törtfehér por a természetes hatás kedvelőinek. Körömhold kialakítására is használható a versenyeken.

CN tipp: Azoknak a vendégeknek, akik nem szeretik a vakító fehér körmöket!

 

Cover Pink porok - A cover pink anyag a körömágy esztétikai meghosszabbítására, és a mosolyvonal lenövésének eltüntetésére való, mely a természetes körömágy színével megegyező hússzínű anyag. Sokféle színben megtalálható, hogy minden vendég bőrtípusához megtaláljuk a megfelelő árnyalatot. A tökéletes kezelhetőség és színhatás érdekében az anyagból itassuk ki a felesleges liquidet száraz papírtörlőn. A megfelelő fedés érdekében a mosolyvonalnál legyen vastagabb. A köröm töve felé vékonyítsuk el, így láthatatlanná válik a lenövés. Igény esetén a Cover Pinket borítsuk átlátszó rózsaszín porcelánporral - így élettel telibb színt kapunk - vagy használjuk önmagában.

 

Cover Pink

Cover Pink - Körömágyhosszabbító rózsaszín. Meleg hatású, közkedvelt általános szín. A legtöbb vendég bőrtónusához illő. A legkedveltebb árnyalat,a világbajnok győztes anyaga!


 

Cover Pink Diamond

Nagyon szép gyöngyházas szín, rózsaszín és arany apró csillámlással. Meleg hatású. Alapja a Cover Pink, ezért a legtöbb vendég bőrtípusához passzol.

CN tipp: A Cover Pink Crystalt és Diamondot használd a teljes köröm kiépítésére, hogy egy natúr jellegű, mégis finoman csillámló körmöt kapj!


 

 

Cover Pink X

Világos babarózsaszín árnyalat; hideg hatású. Nagyon jó fedőképességű. Sötét szabadszéllel nagyon jól kombinálható!

Világosabb bőrtónushoz.

 

Xtreme porcelán porok - az Xtreme jelzőhöz hűen ezek az építő porcelánporok a porcelánok csúcsát jelentik: finom, gondos őrlés; kristálytiszta színek; minőségi polimerizáció; sárgulás-mentesség jellemzik. A gyönyörű porcelános szalonkörmökhöz, közepes munkatempóra hangolva, 3 kivételes színben. Ráadásul annak ellenére, hogy Xtreme, mégis normál por árában szerezheted be!

 

Xtreme Transparent Pink porcelán

Xtreme Transparent Pink - Üvegtiszta rózsaszín. A legintenzívebb, átlátszó rózsaszín porcelánpor. Körömágy magasításra is kiváló, sötétebb bőrtípushoz.

CN tipp: Szép kontrasztot alkot fehér szabadszéllel, körömágyhosszabbítás nélküli köröm esetén is.


 

Xtreme Crystal Clear porcelán

Víztiszta átlátszó por. Enyhe optikai színélénkítőt tartalmaz.

CN tipp: Használd a színes porcelánok tetejére is, így élénkebb színeket kapsz.


 

Xtreme Ultra White porcelán

Ultra fehér rikító, hideg fehér szín, kicsit kékes hatással. Közepesen köt.

 

 

Master porcelán porok - gyakorlottaknak és versenyzőknek: krémes állagú, kicsit gyorsabb kötésű porok. A vendég igényéhez igazítható szép francia körmökért.

 

Master-Crystal Clear

Kristálytiszta, víztiszta átlátszó por. Gyors kötése miatt kiválóan alkalmazható szabadszél borítására azért, hogy az anyagok egyszerre kössenek és könnyebben lehessen a körmöt hajlítani. Az anyag tisztasága miatt színes szabadszél borítására is alkalmas.


 

Master-Dark Pink

Erősebb rózsaszín színű, átlátszó por. Kiválóan alkalmas Cover Pink porra körömágy magasításként. Szép kontrasztot alkot fehér szabadszéllel, körömágyhosszabbítás nélküli köröm esetén is.

 A világbajnok győztes anyaga!


 

Master-Cover Pink Pinky

Nagyon erős, pinkes rózsaszín. Nem fedő szín, inkább áttetsző hatású.

Körömágy hosszabbításhoz nem ajánlott.

 

 

Easy porok - az újgenerációs Easy Powder építő porcelánporok nem tartalmazzák azokat a „nagyobb” méretű szemcséket, amiken a reszelő „pattog”, ezért a reszelés többé már nem igényel erőfeszítést: pehelytoll könnyedséggel siklik kedvenc Crystal Nails reszelőd a köröm felületén. A hajlítás könnyen kivitelezhető az összehangolt kötési idő miatt - Clear+ és a Pink+ gyorsabb kötésű, Cover+ és a White+ lassabb kötésű. Sok liquidet igénylő anyag (ha nem megfelelő mennyiséggel dolgozol, akkor buborékosodhat).

 

 

Easy Powder Cover +

Halványabb színű körömágy hosszabbító por; világos bőrtónushoz. Lassabb kötési idejű, így hosszabb ideig formázható és hosszabb idő áll rendelkezésre a mosolyvonal kialakítására.


 

Easy Powder White +

"Melegebb", törtfehér. Lassabb kötésű, ezért hosszabb idő áll rendelkezésre a mosolyvonal kialakítására.


 

Easy Powder Pink +

Halvány, átlátszó rózsaszín por; gyorsabb kötési idejű. Jól párosítható a Cover + porral, ha körömágy magasításként használjuk.

 

További műköröm porcelán porok webáruházunkban!