Vinaora Nivo Slider 3.x

Crystal Nails fedő zselék

Fedő zselék - magas fényt adó anyagok, a matt műköröm fénylő lezárására.

 

Magas fényt adó anyagok


A formára reszelt, matt műköröm felületén számtalan lehetőségünk van fénylő lezárás készítésére. Porcelánnál klasszikus és jól bevált módszer a polírozás (bár időigényessége miatt egyre gyakrabban használnak helyette fényzseléket.)

A napjainkban leggyakrabban alkalmazott eljárás a fixálás-mentes fényzselé (Top Shine) alkalmazása. Fénye magasabb, mint a hagyományos, fixálós fényzseléké, mert a fixálás picit tompítja a fényt. A fixálás-mentes fényzselék nagyon jól sikerült, viszonylag új fejlesztésű alapanyagok.
Azért a klasszikus fixálós fényzseléket se "írjuk le". Mára – a leoldható fényzselék fejlesztése során - sikerült létrehozni egy olyan új fixálós fényzselét, ami fixálás után is megtartja nagyon magas fényét (Crystal Nails Easy Off Top). Ez azért jó hír, mert vannak olyan esetek, amikor az új anyag (a kevésbé intenzív kötési sebesség és hőképződés, nagyobb rugalmasság következményeképp) jobban használható fixálás-mentes társánál: pl. egyenetlenül befejezett, formára reszelt zselés vagy porcelános műkörmön nyugodtan lehet vastagon, felületkiegyenlítő fényrétegként használni; vagy alkalmazható pl. telibe akrilfestett műkörmön, mert jobban megtapad.MattEver Matt Top Gel

Fixálásmentes, oldható, rugalmas matt fedőzselé. Segítségével minden eddiginél tartósabb matt hatás érhető el.

Géllakkokra, zselére és porcelánra is kiváló. Mivel fixálásmentes, így új típusú díszítésekhez is tökéletes.


 

 

Top Shine zselé (Clear)

Fixálás-mentes átlátszó csúcsfény! Rendkívül magas fényű, lágy típusú, ecsetes átlátszó fényzselé, amely bármely zselé vagy porcelán műkörömre alkalmazható. A legkeményebbre köt. Nem rugalmas. Sárgulásmentes. Fixálásmentes.

Kiemelkedően jó minőségű.

UV lámpában kékes színnel világít a benne lévő színélénkítő és UV szűrő miatt. A hirtelen kötés miatt kend vékonyan! A tökéletes fény érdekében a kötés után várj 1 percet, míg kihűl és csak utána olajozz.

Kötése UV lámpában 2-3 perc
LED-ben 1-2 perc


 

TOP SEAL zselé

 

Sűrűbb típusú, nagyon fényes , tartós átlátszó fényzselé. Rugalmas, fixálós, nem leoldható. Sárgulásmentes. Enyhe színélénkítőt tartalmaz. Javasolt porcelán és zselés műkörömre.  Előnye,hogy nem kopik le alatta a díszítés. Nyári melegben is megfelelő állagú fényzselé, mely nem folyik el. Vastagon is kenhető, így kiegyenlíthetők vele a felületi egyenetlenségek, reszelési vonalak.
 
Kötése UV lámpában 2-3 perc
LED-ben 1-2 perc


 

Easy Off Top Gel

Fixálós, leoldható, közepes sűrűségű átlátszó fényzselé. Nagyon rugalmas, javasolt porcelán és zselés műkörömre, Easy Off Hardener Gel-lel való körömerősítésre, klasszikus CrystaLac-ra és ChroMe használatakor egy plusz , erősebb védő fedőrétegnek. Kötés után fixáld cleanser-rel a tökéletes fényes végeredmény érdekében.

Kötése UV lámpában 2-3 perc
LED-ben 1-2 perc

Extra fényű, rugalmas

TIPP: CrystaLac erősítésére használd a GL0 helyett!

 

Még több fedő zselé webáruházunkban!