Vinaora Nivo Slider 3.x

Crystal Nails építő zselék

 

Crystal Nails professzionális építő műköröm zselék kezdő és gyakorlott műkörmösöknek.

A műköröm zselék tudománya a porcelánokénál jóval fiatalabb. Az építő zselék a fejlesztés korai szakaszában könnyen felváltak, törtek, nagyon sok reszelési porral jártak, megsárgultak. Ma már ezeket a problémákat egyre jobban sikerül kiküszöbölni. A fejlesztések során komoly hangsúlyt fektettek arra is, hogy a zselék az UV lámpában történő köttetés közben kevésbé égessenek.

Sikerült olyan zselét kifejleszteni, ami nem éget annyira az UV lámpában (Titánium zselé) és emellett annyira jól kontrollálhatóan teríthető, hogy szinte magától a helyére kerül az anyag. A Crystal Xtreme Clear építő zselé a legerősebb Crystal zselé. Az Xtreme család (Xtreme Clear, Titánium, Xtreme Pink, Xtreme White) abban is különleges, hogy összetételüknek köszönhetően hajlításra is alkalmasak. 2010-es fejlesztés a gumi zselé (Gum Gel), mely kiemelkedő tapadással és extra rugalmassággal bír. Ez az első olyan zselé, ami vágható.

Az építő zseléknél felmerül még az egyfázisú-többfázisú műköröm zselék kérdésköre. Ma már elavultnak tekinthetőek a többfázisú műköröm zselék, ahol külön alapozó zselé szükséges ahhoz, hogy az építő zselé megfelelő tapadását biztosítani tudjuk. Másik problémakör a savas, ill. nem savas építő zselék problematikája. A jó minőségű építő zselékbe már nem szükséges a savtartalom a tapadás növelésének érdekében. A gyakorlott műkörmös meg tudja állapítani, ha vendége problémás körmökkel (nedves-izzadt-nyirkos tapintású tenyér, átnedvesedett körmök) rendelkezik; ekkor ebben az esetben használja a savas primert is előkészítésnél (Nail Prep és a savmentes primer közötti lépésként).

 

Crystal Nails átlátszó építő zselék - rendkívüli megbízhatóság. Különböző sűrűség, erős tapadás, csúcsminőség extra igénybevételekhez is.

 

TITANIUM zselé

Különleges összetételű, közepesen sűrű, tégelyben enyhén kékes árnyalatú, átlátszó építő zselé.

Egy titkos összetevőnek köszönhetően az anyag összetartja magát, nem folyik el, nem lapul le.
Rövid és hosszú körmök kialakításához is használható, hajlítható zselé. A kevésbé gyakorlott körmösöknek is ajánljuk, a magasabb szintű munka érdekében. Felvitele lágyabb ecsettel ajánlott: 6 Gel ecset, Xtreme Gel ecset, Nero Merlo II. ecset.

Hajlítási ideje UV lámpában 40-50 mp.
LED lámpában 15-20 perc


 

GUM GEL - Gumi Zselé

Közepesen lágy, tégelyben halvány kékes árnyalatú, átlátszó építő zselé. Kiemelkedően rugalmas, nagyon jó tapadással és tisztasággal rendelkező, jól formázható, könnyen reszelhető zselé. A szalonmunkában kiválóan alkalmazható, könnyedén kezelhető "önterülő" hatása miatt. Erős tapadása miatt bármelyik építő zselé alá tehető alaprétegként problémás vendégeknél. Felveszi a természetes körömlemez mozgását, ezért nem törik és nem válik fel.

Rugalmassága miatt természetes hosszúságú körmök építéséhez  ajánljuk. Mivel az anyag a közepes állagnál valamivel hígabb, ezért lágyabb típusú ecsetet használjunk hozzá: Xtreme Gel ecset, 6 Gel ecset vagy Nero Merlo II. ecset.

Kötése UV lámpában 2-3 perc
LED-ben 1-2 perc


 

Builder Clear II

Rendkívül magas fényű víztiszta, egyfázisú építő zselé. Tükörfényesre köt és lágy, így nagyon jól alkalmazható különböző felületi és beépíthető zselés díszítések kialakítására. Savmentes zselé, tip-es körmök építésekor használjuk alaprétegként. Természetes hosszúságú körmökhöz javasojuk. Nem hajlítható. Az állaga lágy, ezért lágyabb típusú ecsetet használjunk hozzá: Xtreme Gel ecset, 6 Gel ecset vagy Nero Merlo II. ecset.

Kötése UV lámpában 2-3 perc
Led-ben 1-2 perc

 

 

Crystal Nails rózsaszín építő zselék - Különböző sűrűség, fedőképesség, egyedi szín.

 

Builder Pink II.

Sűrű, áttetsző, tejes barackos színű, erős építő zselé. Az enyhébb körömhibákat is elfedi. A kéz melegétől meglágyul és könnyedén kezelhetővé válik. Használd körömágy magasításra és a mosolyvonal reszelős technikához. Körömágy hosszabításnál ideális a Cover Pink elmosására a hátsó bőrredőnél, így a lenövés kevésbé fog látszani. Önmagában használva eltünteti a természetes körömágy szín egyenetlenségeit. Felvitele lágy ecsettel ajánlott: 6 Gel ecset, Xtreme Gel ecset vagy Nero Merlo II. ecset.

Kötése UV lámpában 2-3 perc
LED lámpában nem köt meg.


 

Gelly Cover Pink Builder Gel

 

Teljes fedést biztosító, gyönyörű cover színű zselé, mely tökéletesen alkalmazható a teljes köröm vagy a körömágy hosszabbítás teljes magasságban történő kiépítésére. Az anyag tökéletesen homogén, egyenletes fedésű, nem lesz foltos vagy átlátszó a köröm felülete. Egy lépésben kialakítható vele a körömágy hosszabbítás és -magasítás, elfolyás és foltosodás nélkül.

Teljes kötése UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc.


 

Cool Remove Builder Gel Cover Fill

A COOL Gel-lel megegyező nem égető formulájú, könnyen leoldható REMOVE verziójú, tartós és rugalmas építő zselék. Közepes sűrűségűek, egyáltalán nem égetnek (alacsony hőképződésű), könnyen kezelhetőek. Szalonmunkához kiváló építő zselék, mivel a vendégeknek természetes érzetet ad a velük készített köröm viselése. Rugalmasságuk miatt nem törik, tapadásuk kiváló. A teljes köröm oldódása – amennyiben kizárólag ezekből az anyagokból építed a körmöt – körülbelül 20 perc. Felvitele lágyabb ecsettel ajánlott: 6 Gel ecset, Xtreme Gel ecset, Nero Merlo II. ecset. Használj a felületükre oldható fényzselét, Easy Off Top Gel-t.

Teljes kötése UV lámpában 2-3 perc. LED-ben 1-2 perc.
Hajlítási ideje UV lámpában 20-25mp. LED-ben 10-15mp.

 

Crystal Nails vakítóan fehér építő zselék - Többféle sűrűség, könnyű kezelhetőség. Már Xtreme kivitelben is.

 

XTREME WHITE zselé

Erősen pigmentált, ezért vékonyan is jó fedőképességű.Vakítóan fehér, de vastagon is átköt. Hajlítható. Könnyen, egyenletesen, árnyékmentesen teríthető anyag. Sűrű, nem folyik, nem mozdul el, de nagyon jól teríthető, szép egyenletes felszínt lehet vele kialakítani. Lágyabb típusú ecsettel kell felvinni, mert így lehet egyenletesen eldolgozni: 4 Gel ecset, 6 Gel ecset vagy Nero Merlo II. ecset.

Xtreme White zselé alapozási javaslata:

Húzz egy vékony alapréteget átlátszó építő zselével az előkészített körmön vékonyan, a sablonon kicsit vastagabban (a hosszabbítás formáját megadva). Lámpázz 1 percig, majd óvatosan távolítsd el a sablont. Így az átlátszó hosszabbításon pontosabban el tudod készíteni a fehér véget. További előny, hogy az UV lámpában alulról is éri a fény a fehér zselét.

Kötése UV lámpában 3-4 perc
LED-ben 2-3 perc


 

Builder White II. Renewed

Közepes sűrűségű, nagyon szép vakítóan fehér, erősen pigmentált építő zselé. Nem folyik el. Színtkiegyenlítő hatású, vékonyan is jó fedőképességű, de vastagon is átköt. Kötés közben meleg hatására kiegyenlítődik a felülete, ami egy nagyon jó tulajdonság. Nagyon könnyen alakítható ki vele a határozott mosolyvonal. Lágyabb tipusú ecsettel kell felvinni, mert így lehet egyenletesen eldolgozni: 4 Gel ecset, 6 Gel ecset vagy Nero Merlo II. ecset.

Kötése UV lámpában 3-4 perc
LED-ben 2-3 perc


 

BabyBoomer - White építőzselé

Ami eddig csak porcelánban létezett... Közepes sűrűségű, natúr fehér építő zselé a legfelkapottabb technikához. A körömágyon szépen eldolgozható, natúr fehér építő, mely vékonyan kenve áttetsző, vastagon kenve pedig tökéletesen fed. A sablonon nem igényel színtelen alap réteget, mert tökéletesen átköt.

Felvitele lágyabb típusú ecsettel ajánlott: 6 Gel ecset, Xtreme Gel ecset vagy Nero Merlo II. ecset.

A megfelelő tapadás érdekében használj alá Builder Base GEL-t alapozó tapadó zseléként.

Hajlítási idő UV lámpában 15-20mp, LED lámpában 10-15mp.

Teljes kötése UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc.

 

További építő zselék webáruházunkban!